cjenik i uvjeti dostave

Dostava se vrši na području Hrvatske i svijeta.

Besplatna dostava

Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 500,00 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske, a pravo na besplatnu dostavu u ostale zemlje EU ostvaruju narudžbe u vrijednosti iznad 750,00 kn. Za ostale zemlje svijeta besplatna je dostava za narudžbe u vrijednosti iznad 1.500,00 kn.

Trošak dostave

Trošak dostave za narudžbe manje od 500 kn iznosi za jedan do tri naručena artikla 15,00 kn odnosno 2 eur i za četiri do pet naručenih artikala 18,50 kn odnosno 2,5 eur za cijelu Hrvatsku ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci. Ukoliko se radi o HP ekspres pošiljci za jedan do tri naručena artikla 35,00 kn odnosno 5 eur i za četiri do pet naručenih artikala 45,00 kn odnosno 6 eur. Trošak dostave u ostale navedene zemlje EU iznosi za do tri naručena artikla 42,00 kn odnosno 5,50 eur i za četiri do pet artikala 65,00 kn odnosno 8,50 eur. PDV (VAT) je uključen u izražene cijene dostave.

Hrvatska

Trošak dostave unutar Republike Hrvatske za narudžbe manje od 500,00 kn (odnosno 68 eur)
iznosi za jedan do tri (1-3) naručena artikla 15,00 kn (odnosno 2 eur) za cijelu Hrvatsku ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci.

Trošak dostave unutar Republike Hrvatske za narudžbe manje od 500,00 kn (odnosno 68 eur)
iznosi za četiri do pet (4-5) naručenih artikala 18,50 kn (odnosno 2,5 eur) za cijelu Hrvatsku ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci.

Trošak dostave unutar Republike Hrvatske za narudžbe manje od 500,00 kn (odnosno 68 eur)
iznosi za jedan do tri (1-3) naručena artikla 35,00 kn (odnosno 5 eur) za cijelu Hrvatsku ukoliko se radi o HP ekspres pošiljci.

Trošak dostave unutar Republike Hrvatske za narudžbe manje od 500,00 kn (odnosno 68 eur)
iznosi za četiri do pet (4-5) naručenih artikala 45,00 kn (odnosno 6 eur) za cijelu Hrvatsku ukoliko se radi o HP ekspres pošiljci.

EU

Trošak dostave u ostale zemlje EU za narudžbe manje od 750,00 kn (odnosno 100 eur) iznosi za jedan do tri (1-3) naručena artikla 42,00 kn (odnosno 5,5 eur) ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci.

Trošak dostave u ostale zemlje EU za narudžbe manje od 750,00 kn (odnosno 100 eur) iznosi za
četiri do pet (4-5) naručenih artikala 65,00 kn (odnosno 8,50 eur) ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci.

Svijet

Trošak dostave u ostale zemlje svijeta (osim EU) za narudžbe manje od 1.500,00 kn (odnosno 200 eur) iznosi za jedan do tri (1-3) naručena artikla 75,00 kn (odnosno 10 eur) ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci.

Trošak dostave u ostale zemlje svijeta (osim EU) za narudžbe manje od 1.500,00 kn (odnosno 200 eur) iznosi za četiri do pet (4-5) naručenih artikala 95,00 kn (odnosno 13 eur) ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci.

*PDV (VAT) je uključen u izražene cijene dostave.

Proces i vrijeme dostave

Dostavu izvršava ugovorni partner HP – Hrvatska pošta d.d. 

Uobičajeno vrijeme dostave za područje Hrvatske je u roku od 48 do 72 sata za narudžbe izvršene radnim danom. Za narudžbe izvršene petkom iza 11:00 sati te tijekom vikenda i blagdana, rok dostave je 48 do 72 sata od početka prvog sljedećeg radnog dana. Navedeni rok dostave računa se od trenutka kada je primljena uplata, osim u slučaju odabira plaćanja pouzećem. U slučaju dostave na otoke, zbog logističkih ograničenja, dostava se vrši u roku od 3 do 7 dana, ovisno o lokaciji.

Vrijeme dostave za ostale zemlje EU je 5-10 radnih dana, ovisno o lokaciji.

Ukoliko ste odabrali način plaćanja pouzećem prilikom primitka pošiljke, molimo vas da pripremite točan iznos za plaćanje dostavljaču.

Ako želite dogovoriti poseban termin dostave, molimo vas da to navedete prilikom narudžbe u polje ‘Napomena’ kako bismo mogli vašu želju prenijeti dostavnoj službi. Daljnje mogućnosti s vama će direktno dogovoriti naš ugovorni partner.

Svi proizvodi bit će zaštićeni i zapakirani u kvalitetnu transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Nakon otpreme vaše narudžbe primiti ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje kako biste u svakom trenutku mogli provjeriti gdje se trenutno nalazi vaš paket.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo vam pomoći. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: mail@ivastojkovic.com